Credoläger

På Hjälmared får vi återigen ta emot Credos Sverige sommarläger. Familjer och personer med engagemang i Credo kommer för att under några dagar dela gemenskapen kring bibelstudier, seminarier och andakter.

Temat för årets läger är Med nåd och råg i ryggen! Utifrån Andra Timoteusbrevet kommer man tala om hur Paulus uppmanar Timoteus att se på nåden och utifrån den få råg i ryggen för att upp för sin tro.

Credo Sverige är en missionsrörelse med ett uppdrag i skol- och studentvärlden. Credo vill se skolungdomar och studenter förvandlade av evangeliet till att förändra skola & universitet, kyrka & samhälle!

Credos läger har genom åren fått betyda oerhört mycket. Lägret på Hjälmared har anordnats sedan 60-talet och samlar varje år familjer med hjärta för Credo och arbetet bland skolungdomar och studenter.

Lägret börjar idag den 17 juli och pågår fram till söndag 21 juli. Det innebär även att vandrarhemmet är fullbokat dessa dagar.

Du kan läsa mer om lägret på credohjalmared.se

Du kan läsa mer om Credo Sverige på credosverige.se


På Hjälmared har vi en vacker och trivsam miljö som lämpar sig utmärkt för olika lägerverksamheter. I närheten finns möjligheter till upplevelser av både natur och småstad.

Läs mer om vad vi kan erbjuda

 

image_print