Hjälmared visade upp sin bästa sida

Molnen sprack upp och vårsolen tittade fram när dörrarna öppnade för årets Öppet hus. Hjälmared fick visa upp sig från sin bästa sida.

Nyfikna besökare bjöds in till Oasen som sjöd av samtal om vad det innebär att studera på Hjälmared folkhögskola. I aulan blev studerande intervjuade av sina skolkamrater om vilka kurser de går och hur kom till Hjälmared. Många besökare passade på att tillsammans med våra studerande få en guidning runt skolan, se hur en lektion kan gå till, och hur det är att bo på internatet. I herrgården bjöds det på gott fika med en utsikt över sjön som glänste i vårsolen.

Tack till alla studerande som glatt berättade som era kurser, lärare och personal som svarade på frågor både högt och lågt, och inte minst till alla besökare som valde att spendera en lördag förmiddag med oss här på Hjälmared.

image_print