Yrkes- och utbildningsmässa

torsdag 20 februari, kl 11-14

Kom och träffa oss på yrkes- och utbildningsmässan den 28 februari mellan kl. 11-14 på Hjälmared folkhögskola. Vi kommer att finnas på plats för att svara på dina frågor om våra yrken vi har i kommunen, lediga jobb och framtida behov.

För dig som

  • Söker sommarjobb
  • Funderar på framtida yrke
  • Är nyfiken på utbildningar
  • Vill få kontakt med företag

Yrkes- och utbildningsmässan är en inspirationsdag för besökare inför framtida yrkesval och studier. Besökarna får träffa olika företag och utbildningssamordnare, allt för att kunna skaffa ny kunskap om branscher och studiemöjligheter. Målet är att visa på den stora bredd av yrken och utbildningar som finns att välja på.

Söker du sommarjobb eller funderar på vad du vill jobba med i framtiden är detta ett bra tillfälle att knyta kontakter med företag som kommer att finnas på plats. Mässan är även öppen för allmänheten.

Plats: Hjälmared folkhögskola

Dag: torsdag 28 februari

Tid: 11.00-14.00

Entre: Fri Entré

För vem: Öppen för alla

Mässan arrangeras av Hjälmared folkhögskola i samarbete med Arbetsförmedlingen

Hjalmared_liggande_rgb

Af_logotyp_gron-bla_rgb

image_print