Linbanan invigd

Nyligen invigdes vår egen linbana som löper från kullen sydväst om herrgården över sjön ända ner till ängen nordväst om herrgården. Sommaren har Tomas Lund, lärare på kursen Äventyrscoach, tillsammans med studerande arbetat med att bygga linbanan.

Linbanan är första steget i att bygga upp High Adventure Hjälmared, ett område med flera äventyrsaktiviteter. Fler saker är i planeringsfas och kommer att byggas under en tid framöver. Håll utkik efter nästa projekt för High Adventure Hjälmared.

Vi vill att High Adventure Hjälmared ska bli något vi kan erbjuda grupper och företag som vill komma på en äventyrlig teambuilding. Linbanan blir också en naturlig del i kursen Äventyrscoach, att lära sig hantera linbanan säkert och som del i att lära sig leda grupper i äventyrsaktiviteter.

OBS! Linbanan är av säkerhetsskäl stängd för allmänheten. Det är absolut förbjudet att åka linbanan eller att gå upp i tornet utan att ansvarig personal från Hjälmared är med.

image_print