Äventyrscoach

Vår utbildning Äventyrscoach riktar sig till dig som vill utveckla din ledarskapsförmåga och i framtiden jobba som till exempel personlig tränare, friluftsguide, massör eller ledare för andra äventyrs- eller friskvårdsaktiviteter. Här kan du höra vad några av årets studerande säger om kursen:

sagt om kursen

Den här utbildningen har varigt den bredaste, mest lärorika och roligaste jag har gjort! Man har haft möjlighet att få prova på massa olika aktiviteter och utmana sig själv på många vis. Att bo på internatet har gjort att man fått många nya vänner och haft mycket trevligt umgänge.Jacob

Har haft ett år fyllt av roliga utmaningar, äventyr och fantastisk gemenskap! Mitt år på Hjälmared Folkhögskola har varit helt fantastiskt och jag är evigt tacksam för dessa möjligheter och all peppning jag fått under de här året!

Malin

Vill du uppleva något nytt och utmana dig själv? Vill du utvecklas som person tillsammans med andra människor i fantastiska miljöer? Vill du få erfarenheter och skapa minnen som du kommer glädjas åt resten av livet? Sök då till äventyrscoach på Hjälmareds folkhögskola! Du kommer inte ångra dig!Linnéa

Film om Äventyrscoach

Producerad av Johanna Ledin, studerande på Grafisk design • Video • Webb

image_print